неділя, 11 липня 2010 11:10

Карл Лагерфельд образився на Камалію

Карл Лагерфельд образився на Камалію

Співачка Камалія відкрила "Російську вечірку Шанель" у Парижі. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла її мати Інна Шмаренкова.

"Організатори паризької вечірки помітили Камалію на кінофестивалі в Каннах, де вона презентувала свій фільм "Чоловік моєї вдови", - каже вона. - Вони одразу запросили Камалію до Парижа. Захід проходив у головному магазині ювелірних виробів "Chanel" на Вандомській площі. Там був весь паризький бомонд".

Як стало відомо, Камалія дефілювала у ювелірному наборі з білого золота з крупними перлинами, діамантами і сапфірами під назвою "Місяць і зірки" від "Шанель". Ціна прикрас - 1 млн євро. У кінці вечірки цей набір купив один з гостей.

"До того ж Камалія була одягнена у дорогуще плаття від кутюр з літньої колекції Карла Лагерфельда. До Камалії підійшли організатори і попросили заспівати. Вона виконала "Phantom of the Opera" і свій хіт "Waiting". У цей момент звукова апаратура несподівано дала збій. Доня не розгубилася і із словами продовжила співати а капела".

За словами Інни Шмаренкової, після виступу до Камалії підійшли журналісти телеканалу "Росія".

"Вони попросили Камалію заспівати їм на камеру. У цей час за три метри від доньки стояв кутюр"є Лагерфельд. Камалія у всі легені почала демонструвати на камеру своє уміння. Публіка завмерла, слухаючи її потужний голос. Телекомпанії, яким давав інтерв"ю Лагерфельд, перервали інтерв"ю з ним. Кинули знімати метр і побігли до Камалії. Лагерфельд розсередився. Камалія з милою посмішкою підійшла до дизайнера і подякувала його за прекрасний показ. Метр усміхнувся, поцікавившись, що ж це за пісня така, що змусила відвернутися від нього всю пресу. Вони півгодини спілкувалися. Стали хорошими друзями".

Зараз ви читаєте новину «Карл Лагерфельд образився на Камалію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі