понеділок, 07 липня 2008 10:32

Місіс Світу 2008 Камалії подарували сукні на 150 тисяч євро (ФОТО)

Місіс Світу 2008 Наталія Шмаренкова, вона ж співачка Камалія, дала свою першу прес-конференцію в Україні. На зустріч з журналістами красуня з"явилася в діамантовій короні і вечірній сукні, в якій виступала на конкурсі, що проходив в Калінінграді.

І запізнилася-то всього на 20 хвилин! Хоча коли представників преси повідомили, що панночка затримується, всі терпляче приготувалися чекати довго. Відомо ж - краса вимагає не тільки жертв, але і часу для її "наведення". Проте Камалія виявилася майже пунктуальною. З"явившись при повному параді, підтвердила офіційну версію свого запізнення: столичні затори.

Попозувавши трохи перед фото- і телекамерами, Камалія почала розповідь про те, як їй вдалося перемогти. Основне враження від її спічу: ця красуня - справжня блондинка. У всіх сенсах. Ось тільки деякі перли, що прозвучали на прес-конференції: "Місіс Світу - це конкурс заміжніх дівчат", "Андрій Малахов почав обсипати мене компліментами", "Не можу ж я самохвальнічати", "Мама не дозволяла мені в дитинстві кататися на конях, говорила, що ніжки будуть кривенькими". Крім того, панночка явно не в ладах з географією. "Моя мама родом зі Східної України, - розповідала вона про батьків. - З Чернігівської області".

Національний костюм для конкурсантки зробила Діана Дорожкіна. Це вже стало традицією: модельєр "збирала" на конкурс і Інну Цимбалюк, і Елеонору Масалаб. За вечірньою сукнею Камалія звернулася до іншого відомого дизайнера України Сергія Ермакова. А той на радощах нічого не узяв за свою роботу - артистка заплатила тільки за тканину і стрази.

І ось результат всіх старань - діамантова корона і брошка. Плюс наряди, туфлі, сумочки та інші жіночі штуки на суму в 150 тисяч євро - саме такий головний приз конкурсу. Тепер красуні цілий рік доведеться провести в поїздках з "місією миру". Ну, і звісно, засвітитися на обкладинках всіх глянсових журналів України та Росії, повідомляє Обозреватель.

Зараз ви читаєте новину «Місіс Світу 2008 Камалії подарували сукні на 150 тисяч євро (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі