понеділок, 12 жовтня 2009 17:20

Карла Лагерфельда обурюють "жирні матусі"

Карла Лагерфельда обурюють "жирні матусі"

Дискусія про необхідність зміни ідеалів краси, що розгорнулась в німецькому суспільстві, викликала обурення дизайнера Карла Лагерфельда.

Німецький модельєр Карл Лагерфельд відомий в світі моди не лише своїми творіннями, але і тим, що він висловлює думку, не зважаючи на реакцію публіки.

Дискусію про худих моделей, яка розгорнулась останнім часом в засобах масової інформації, модельєр вважає просто "абсурдною".

"Жирні матусі з пакетами чіпсів сидять перед телевізором і говорять, що худі моделі потворні", – сказав Карл Лагерфельд.

На думку дизайнера, світ модного одягу – це світ мрій і ілюзій, тому товстим моделям там не місце. Обурення Карла Лагерфельда викликало неочікуване рішення жіночого журналу Brigitte. Як повідомила редакція журналу, з наступного року вони відмовляються від послуг професійних (худих) манекенниць, а роль моделей на сторінках журналу виконуватимуть "нормальні" жінки з середньостатистичними фігурами.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «Карла Лагерфельда обурюють "жирні матусі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі