понеділок, 25 лютого 2013 15:41

Кум Лободи стане новим ведучим "Сніданку з 1+1"

Кум Лободи стане новим ведучим "Сніданку з 1+1"
Фото: anatolich.com.ua

Новим ведучим інформаційно-розважального ранкового шоу "Сніданок з 1+1" стане український радіо- та телеведучий Анатолій Анатоліч. Він вестиме програму разом з Русланом Сенічкіним. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла шеф-редактор "Сніданку з 1+1" Юлія Жмакіна.

"Анатолій зачепив своїм бажанням працювати у "Сніданку". Він вигадує нові теми, які він скоро буде запускати", - зазначила вона

Справжнє прізвище Анатолія Анатоліча - Яценко. Він є кумом співачки Світлани Лободи. Довгий час Анатоліч працював ведучим у ранковому шоу "Хеппі Ранок" на радіохвилі "Хіт фм". У кінці січня цього року звільнився. З травня 2011 року озвучував і вів прямі ефіри на 1+1 у талант-шоу "Голос країни".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Руслан Сєнєчкін щодня прокидається о 4:30

"У мене була мрія працювати у "Сніданку". Тоді Жмакіна сказала, що я занадто молодий. І їй не сподобався мій ірокез. Тож дякуючи стилісту я потрапив до "Сніданку". Ми з Русланом абсолютно різні і я думаю, що це навіть краще для програми", - розповів Анатолій.

Зараз ви читаєте новину «Кум Лободи стане новим ведучим "Сніданку з 1+1"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі