неділя, 20 лютого 2022 20:18

Кухар зізналася, чому не спілкується з батьком сина: "У нас різні цінності"
5

Прима Національного театру опери та балету Катерина Кухар розлучилася з першим чоловіком на сьомому місяці вагітності. Вона зізналася, що нині не спілкується з батьком первістка - сина Тимура.

Зазначила, що хлопчик підтримує контакти з татом. На особисту тему поговорила в програмі "Світське життя", передає Gazeta.ua.

"Син з батьком спілкується. Не так часто, як Тимур хотів би. Але я приймаю те, що є. Я б залюбки спілкувалася і вирішувала б всі питання, і радилася б з ним стосовно Тимура. Але якоїсь миті ми зрозуміли, що йдемо різними шляхами, ми не зовсім розуміємо одне одного, у нас різні цінності", - розповіла Кухар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Викинула кросівок у вікно" – Стоянов поділився, як скандалив з Кухар через яблуко

Прима Національного театру опери та балету Катерина Кухар розлучилася з першим чоловіком на сьомому місяці вагітності
Фото: instagram.com/ekaterinakukhar_official
У Кухар є донька від артиста балету Олександра Стоянова - Анастасія
Вона зізналася, що нині не спілкується з батьком первістка - сина Тимура
Її підтримував артист балету Олександр Стоянов. У них зав'язався роман. Через 10 років цивільного шлюбу пара одружилася
Пара виховує сина Катерини від першого шлюбу Тимура та спільну доньку Анастасію

Балерина додала, що спілкується з батьками колишнього. Тимур і донька від другого чоловіка - Олександра Стоянова - Анастасія часто гостюють у них.

"Я спілкуюся дуже добре з його матір'ю та його татом. Зараз навіть мої діти були у них на дачі", - сказала зірка.

Кухар мало розповідає про першого чоловіка. Вийшла заміж за нього в юному віці. Згодом у подружжя почалися негаразди. Через деякий час зірка дізналася про вагітність, але подала на розлучення ще до народження Тимура.

Її підтримував артист балету Олександр Стоянов. У них зав'язався роман. Через 10 років цивільного шлюбу пара одружилася. Закохані провели таємну церемонію 2018 року в США на Різдво. Пара виховує сина Катерини від першого шлюбу Тимура та спільну доньку Анастасію.

Зараз ви читаєте новину «Кухар зізналася, чому не спілкується з батьком сина: "У нас різні цінності"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі