понеділок, 02 липня 2012 10:02

Ксенія Собчак пояснила, чому пішла з "Дому-2"

Ксенія Собчак пояснила, чому пішла з "Дому-2"
Телеведуча "вибрала інший напрямок" Фото: Russian Look

Телеведуча і активістка протестних акцій опозиції Ксенія Собчак вирішила піти з телепроекту "Дом-2", так як "вибрала інший напрямок". Про це вона заявила в інтерв'ю РИА "Новости". "З моєю нинішньою діяльністю участь в проекті "Дом-2" дещо не в'яжеться, неможливо всидіти одразу на двох стільцях - треба вибирати", - пояснила телеведуча.

Про рішення Собчак піти з програми "Дом-2" стало відомо напередодні. Ведуча повідомила, що про намір залишити телепроект вона заявила начальству кілька місяців тому, але за контрактом повинна була допрацювати до кінця сезону. "Мене зворушливо проводили всі учасники проекту, проводи дивіться в останній серії сезону", - додала вона. C учасниками проекту і телеглядачами Собчак попрощається в ефірі ТНТ в рамках програми "Дом-2" 6 липня.

Як відомо, Ксенія Собчак бере активну участь в акціях опозиції, нещодавно вона була оштрафована судом за проведення несанкціонованої акції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дом-2" навіки втратив Ксенію Собчак

Напередодні "Маршу мільйонів" 12 червня Слідчий комітет провів обшук в її квартирі у справі про заворушення на Болотній площі 6 травня. В результаті було вилучено більше мільйона євро, 480 тисяч доларів і 480 тисяч рублів. Пізніше стало відомо, що призначена камеральна перевірка декларації про доходи телеведучої за 2011 рік.

Зараз ви читаєте новину «Ксенія Собчак пояснила, чому пішла з "Дому-2"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі