четвер, 18 жовтня 2012 13:25

Костянтин Хабенський побився в ресторані

Костянтин Хабенський побився в ресторані
Актор грав сцену у фільмі Фото: РИА Новости

Один з найбільш затребуваних сучасних акторів Костянтин Хабенський зараз бере участь у зйомках картини про відомого виконавця Петра Лещенка.

За сценарієм популярний актор Костянтин Хабенський повинен був побитися в одному з ресторанів Одеси. Спочатку артисту запропонували допомогу дублера, проте Костянтин зволів всі трюки проробити самостійно.

"За сюжетом у роки війни Лещенко приїжджає до окупованої німцями Одесу. Він змушений виступати перед загарбниками. Після того як на одному з концертів його просять заспівати пісню німецькою мовою та до того ж ображають кохану, Лещенко, недовго думаючи, кидається в бійку з німецькими офіцерами. Сцена була дуже складною, але Костянтин чудово з нею впорався, всі трюки виконав на п'ять з плюсом", - зазначив режисер картини Володимир Котт. Кажуть, з бійки артист вийшов без єдиної подряпини. Цікаво, що сам Костянтин Хабенський рідко дає коментарі щодо своїх ролей. А вже про подробиці особистого життя артиста журналісти і зовсім втратили надію щось дізнатися.

До слова, нещодавно всі ЗМІ облетіла новина, що Хабенський слідом за відомим актором Олексієм Серебряковим вирішив емігрувати. Нібито йшлося про Америку, щоб продовжити кар'єру в Голлівуді і частіше бачитися з сином.

Тоді численні шанувальники Костянтина Хабенського були буквально в шоці від цієї новини. Повідомлялося, що актор вирішив реалізувати свій талант в Голлівуді. За плечима у Хабенського дійсно є певний голлівудський досвід - він знімався разом з Бредом Піттом і Коліном Фертом в картині "Світова війна Z", також грав з Мілою Йовович у російській комедії "Викрутаси". До того ж в Америці живе і працює давній друг актора Тимур Бекмамбетов, який міг би скласти протекцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Костянтин Хабенський вирішив виїхати до Америки

А крім цього, у Хабенського в Америці живе його чотирирічний син Іван, мати якого, дружина Костянтина Анастасія, померла в 2008 році від пухлини головного мозку. Тим не менш залишати роботу в школах акторської майстерності для обдарованих дітей у декількох російських регіонах Хабенський не збирався. Нібито він планував приїжджати в школи на іспити. Незважаючи на те що артист, як зазвичай, не коментував цю інформацію, численні колеги актора спростували новину, заявивши, що це не більше ніж чутки.

Зараз ви читаєте новину «Костянтин Хабенський побився в ресторані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі