пʼятниця, 17 травня 2024 10:13

Костя Грубич розказав, чим закінчилося розслідування смерті його доньки
3

Загибла донька Ольга Кості Грубича
Фото: Фото з соцмереж
Загибла донька Ольга Кості Грубича
Загибла донька Ольга Кості Грубича

Український ведучий Костянтин Грубич поділився подробицями розслідування смерті його доньки Олі. Дівчина померла у 17 років. Після того, як її збив водій на пішохідному переході вона ще три тижні пробула в комі.

В інтерв'ю проєкту "Наодинці" шоумен пригадав, що відчував, коли дізнався про трагедію.

"Це моя помилка і, можливо, провина, що я не пішов зустріти. Але вона категорично сказала, що не треба її зустрічати. Бо вона була дуже самостійна. Тут же я це побачив. Коли наступного ранку лікар почав щось говорити, я ледь не втратив свідомість. А мені в цей день треба йти на знімання. Ці декілька тижнів були немов американські гірки. То є надія, то немає. Ти тут усміхаєшся, а тут Оля в комі. Перші місяці й роки були ніби в мареві якомусь", - розказав Костянтин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина Віктора Павліка в сльозах поскаржилась на тяжкі часи в їхній сім'ї

Додав, що зараз не слідкує за розглядом справи у суді.

"З одного боку я маю підняти документи і поцікавитися, який стан справи. Я цього не роблю. Не хочу офіційного розчарування. Якщо вона закрита, то взагалі капець, а якщо відкрита, то все рівно, що закрита. Якби був певний результат, мені б це вже повідомили. Результату немає. Шукати винного і покласти рештки ресурсу на це - не бачу в цьому конструктиву. Дружині було б краще знати хто. Якби я до цього дійшов, значить, я цю людину вб'ю або щось зроблю. А воно мені треба? Найсуттєвіше - немає доньки", - пояснив ведучий.

1996 року в Кості та Світлани Грубича народилася донька Влада, а роком пізніше - двійнята Ольга та Ярослав. Але 2014-го Ольга трагічно загинула.

Зараз ви читаєте новину «Костя Грубич розказав, чим закінчилося розслідування смерті його доньки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі