четвер, 04 січня 2024 13:22

Колишній чоловік Трінчер закликав не мобілізувати блогерів
3

Олександр Волошин виступив проти мобілізації блогерів
Фото: instagram.com/voloshyn_xx
Олександр Волошин виступив проти мобілізації блогерів
Олександр Волошин виступив проти мобілізації блогерів

Колишній чоловік співачки Анни Трінчер, інфлюенсер Олександр Волошин висловився про мобілізацію блогерів.

У своєму Instagram заявив, що кожен має бути на своєму місці. Він навів приклад блогера Михайла Лебігу, який зібрав понад вісім мільйонів грн на допомогу українській армії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Раді розглядають новий закон про мобілізацію

"Ситуація: ваш товариш/друг/батько воює… І його рота розуміє, що немає машин, немає техніки і держава нічого не дає… І тут ваш батько розуміє, що поруч з ним блогери, бізнесмени і ті, хто раніше донатив - більшість з них вже воює, або покинули країну і їм стало вже все одно, тому що вони тікали від мобілізації і вважають, що їх витурили з країни. Чи будуть закриватись збори? Ні. Чи буде провал на фронті? Думаю, так", - прокоментував Волошин.

Заступник керівника ЦПД, лейтенант ЗСУ Андрій Коваленко та офіцер управління 12 бригади "Азов" НГУ Дмитро "Дипломат" закликали блогерів та інфлюєнсерів піти до ТЦК та пройти ВЛК. Таким чином військові просять відомих людей з великою аудиторією власним прикладом заохотити інших піти до ТЦК. Коваленко додав, що йдеться не про те, щоб "одразу піти на фронт і стріляти", а сходити оновити свої дані і пройти ВЛК.

Зараз ви читаєте новину «Колишній чоловік Трінчер закликав не мобілізувати блогерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі