понеділок, 21 жовтня 2013 11:04

"Кличко великий, неперевершений боксер" - зірка фільму "Мачете вбиває"

 

У Москві відбулась прем'єра довгоочікуваного фільму Роберта Родрігеса "Мачете вбиває". Представити картину особисто до Москви завітав актор, який зіграв одну з головних ролей, Денні Трехо. Про своє бачення доброго і поганого зірка розповіла у інтерв'ю Катерині Осадчій в передачі "Світське життя" на каналі 1+1.

"Напевно вже багато чого може вивести мене з себе. Мені не подобаються шибеники і хулігани, але якщо ви вийшли звідти звідки я, ви не маєте засмучуватися через дрібниці. Я сидів у в'язниці, але зараз я сиджу тут, перед вами – вважаю мені дуже пощастило", - розповів Денні Трехо Катерині Осадчій.

Колишній професійний боксер також поділився своїм захопленням боєм Володимира Кличка з Олександром Повєткіним.

"Я дивився бій, я думаю у Володимира найпрекрасніший джеб, який я тільки бачив. Він може дістати суперника з великої відстані. Кличко великий, неперевершений боксер", - говорить актор.

Нагадаємо, фільм "Мачете вбиває", розповідає про героя на ім'я Мачете, якому уряд США дає завдання приїхати Мексики, щоб схопити ексцентричного мільярдера, який торгує зброєю і прагне розпочати нову війну.

Зараз ви читаєте новину «"Кличко великий, неперевершений боксер" - зірка фільму "Мачете вбиває"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі