вівторок, 24 січня 2012 14:50

Спецтема: Євробачення-2012

Кіркоров хотів повезти Машу Собко на "Євробачення"

Кіркоров хотів повезти Машу Собко на "Євробачення"

Російський співак Філіп Кіркоров пропонував Маші Собко співати на цьогорічному "Євробаченні". Про це співачка розповіла в інтерв'ю Gazeta.ua.

"Він підійшов до мене ще після моєї перемоги на "Новій хвилі" в Юрмалі і сказав, що було б непогано, якби ми спрацювалися. Але це всього розмови, бо після того ніякого серйозного діалогу не було. Філіп — професіонал. Я бачила, як він працює. Сцена для нього все. Він там і спить, і їсть, грубо кажучи. Справжній артист. Мені здається, якщо він не буде співати, то просто помре. Недавно бачила його в Москві в студії звукозапису. Привітала його із народженням доньки. Він дійсно виглядав досить щасливим", - підкреслила Маша Собко.

Зараз співачка досить часто буває в Москві. Але щоб вийти на російський ринок треба мати чиюсь протекцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маша Собко вдвічі підняла гонорар

"Це не тільки чиясь хороша протекція, а й особистий інтерес. Скільки на мені той артист чи продюсер зможе заробити. З Аллою Пугачовою я незнайома. Вона занадто закрита, дуже втомлена від всього. Бачила її на "Новій хвилі" лише раз, як вона на сцену піднімалась. В мене хороші стосунки із Валерієм Меладзе. Він мені дуже допомагав ще коли я брала участь в шоу "Україна сльозам не вірить". Можна сказати, що єдиний в мене вірив. Потім дуже допомагав у підготовці до "Нової хвилі". Навіть безкоштовно надав нам своїх звукорежисерів, хоч вони тоді вже працювали на "Голосі країни", - зауважила співачка.

Зараз ви читаєте новину «Кіркоров хотів повезти Машу Собко на "Євробачення"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі