середа, 28 грудня 2011 09:29

Маша Собко не хоче ставати Танею Булановою

Маша Собко не хоче ставати Танею Булановою

Удвічі збільшилась кількість концертів у співачки Маші Собко після "Нової хвилі". Про це вона розповіла в інтерв'ю Gazeta.ua.

"Якщо колись на тиждень я мала по два виступи, то зараз щовечора десь співаю. На Новий рік маю два закритих корпоративи в Києві. Гонорар підняла удвічі. Кликали в іншу країну, але ми порахували витрати і вийшло, що нам вигідніше в Україні залишитись. Ще й в сім'ї встигнути відсвяткувати. А другого січня на тиждень їду працювати в Ізраїль. Маю три нові пісні, але ліричні. Хотілося б щось динамічніше, а то скоро стану Танею Булановою. Пісні пише для мене Руслан Квінта. Це подарунок долі: відразу знайти автора, який так добре тебе відчуває. Уявіть, я нікому невідома молода дівчинка, попадаю до Руслана і навіть не знаю, хто це. А на той момент він вже пише для Софії Ротару, Миколи Баскова, Ірини Білик. Це топовий автор. Це він написав мені "Я тебя люблю", з якою я й пройшла на "Нову хвилю", - зазначила Собко.

На одну із нових пісень "Я ненавижу" Собко зняла кліп у Алана Бадоєва. Зйомки їй оплатив футбольний клуб "Шахтар".

"Тепер ми чекаємо, коли ж Алан змонтує нам відео. Це не таємниця, що Бадоєв знімає кліпи, а потім по півроку монтує. Він й сам у своєму "твітері" написав: "Мы не клепаем клипы, мы создаем". Це все через його велику зайнятість. У відео я в іншому образі, розкута, не така стримана, як є в житті. Там є секс, агресія… Я не соромилася грати таку роль. А чого? Моє тіло – це мій інструмент, з допомогою якого я працюю. Правда, в еротичних фотосесіях знятися не готова", - запевнила співачка.

А із самого початку Маша зовсім не хотіла йти на "Нову хвилю".

"Я все говорила своєму продюсеру: "Навіщо воно мені треба? Ну, куди ми йдемо, на який кастинг? Це взагалі не мій конкурс". А вона казала: "Маша, ти що? Давай спробуємо". Навіть під час кастингів в Україні я в це не вірила. Мені здається, коли ти за щось не тримаєшся і не трусишся, то все виходить само собою. Це так само, як і з коханою людиною. Якщо здуваєш з нього пилинки - по любому щось піде не так", - підкреслила Собко.

Зараз ви читаєте новину «Маша Собко не хоче ставати Танею Булановою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі