четвер, 12 липня 2012 14:27

Кеті Холмс хоче змінити ім'я своїй дочці

Кеті Холмс хоче змінити ім'я своїй дочці
Актриса хоче поміняти Сурі на Скаут Фото: wday.ru

Схоже, Кеті Холмс вирішила не обмежуватися одним лише позбавленням Тома Круза батьківських прав на їхню єдину спільну дочку. Так, актриса має намір дати дівчинці інше ім'я. Ймовірно, незабаром Сурі Круз стане Скаут Холмс.

Джерела, близькі до Кеті Холмс повідомили, що вона всерйоз має намір дати дочці своє прізвище. Їй категорично не подобається і ніколи не подобалося ім'я Сурі. Вона вже давно називає доньку Скаут - так, як звуть героїню її улюбленої книги "Убити пересмішника". Схоже екс-дружина Тома Круза вирішила позбавитися від всього, що нагадувало б їй про нього.

"Єдине, на що вона, напевно, зможе погодитися, - це на те, щоб залишити згадку прізвища екс-чоловіка в якості імені. Таким чином дівчинку зватимуть Скаут Круз Холмс", - розповідають друзі актриси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кеті Холмс і Том Круз спали в різних ліжках

Нагадаємо, в очікуванні першого слухання у справі розлучення Кеті Холмс і Тома Круза, яке відбудеться 17 липня, всі були готові до тривалого розгляду і категоричної незгоди сторін з умовами один одного. Але, на загальний подив, екс-подружжю вдалося швидко укласти мирову угоду.

Зараз ви читаєте новину «Кеті Холмс хоче змінити ім'я своїй дочці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі