середа, 17 травня 2006 13:27

Кейт Мосс продала поцілунок за 100 тисяч доларів

 

На добродійній вечері в одному з лондонських клубів відома модель Кейт Мосс виставила на аукціон свій поцілунок, який купили за 60 тис. фунтів ($113 тис.).

Честь поцілувати красуню випала відомому британському бізнесменові Філіпу Гріну. Щоправда, цілуватися Кейт довелося зовсім не з ним, а з дівчиною.

Річ у тому, що в останню мить пан Грін поступився правом поцілунку Джеміме Хан - подружці актора Х"ю Гранта, яка також брала участь у вечері. 32-річна модель думала звільнитися легким поцілунком у щічку, але дівчата так захопилися процесом, що поцілунок затягнувся на цілу хвилину і виглядав вельми еротично.

На питання, чому він проігнорував красуню Мосс, 54-річний бізнесмен, статки якого оцінюються в $7,5 мільярдів.

- Це ж був жарт. Я зробив ставку на поцілунок, із самого початку розраховуючи віддати його Джеміме.

Окрім вищезгаданих зірок, на добродійній вечері в клубі Annabels були присутні Саді Фрост, колишня дружина Джуда Лоу, а також дочка і екс-дружина Мікка Джаггера Джейд Джаггер і Джері Холл. Захід був організований з метою збору коштів до фонду допомоги палестинським дітям-біженцям, повідомляє РБК-Украина.

Зараз ви читаєте новину «Кейт Мосс продала поцілунок за 100 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі