понеділок, 22 липня 2013 22:47

Кейт Міддлтон народила сина
7

На цій машині Герцогиня зранку приїхала до лікарні

Герцогиня Кембриджська Кейт у супроводі чоловіка, принца Вільяма, приїхала в клініку близько 6 ранку (за лондонським часом). Як повідомляють британські видання, перейми в герцогині почалися в Кенсингтонському палаці, де вони з чоловіком знаходилися на вихідних. У той же час представники Букінгемського палацу уточнили, що 31-річна Кейт відчуває себе нормально і поки ніяких ускладнень не спостерігається, пише жіночий журнал "Клео.Ру".

Відомо, що приймати пологи буде група елітних лікарів на чолі з колишнім особистим гінекологом королеви Маркусом Сетчеллом. Герцогиня віддала перевагу природнім пологам, так що процес займе, швидше за все, досить тривалий час. Стать дитини пара дізнаватися відмовилася.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Кейт Міддлтон почалися пологи

Після появи на світ малюка відповідний акт про народження буде підписаний лікарями і доставлений кур'єром з ескортом поліції в Букінгемський палац. Першими про народження дізнаються члени королівської родини. Потім публічне оголошення вивісять на воротах палацу, і тільки після цього відповідні повідомлення з'являться в соціальних мережах, зокрема в Twitter і Facebook.

Принц Вільям, який провів з дружиною свою щорічну відпустку, незабаром візьме два тижні відпустки по батьківству.

Між тим, до шпиталю під'їхали мати герцогині Керол і сестра Піппа. Це дещо порушує традицію, згідно з якою першою про народження престолонаслідника дізнається Її Величність, проте в палаці вирішили піти на поступки. У той же час джерело з палацу повідомило: "Вільям відразу ж після народження малюка подзвонить бабусі. Так що королева однією з перших дізнається про це".

Як повідомляє "The telegraph", Кейт Міддлтон народила сина. Дитина з'явилася на світ о 16:24 вечора (за місцевим часом), вагою 8 фунтів. Герцог Кембриджський був присутнім при народженні. І мати, і дитина почуваються добре.

Зараз ви читаєте новину «Кейт Міддлтон народила сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

94

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі