субота, 06 березня 2021 18:04

Каменських показала українських секс-символів, які з'являться в її новому кліпі

Каменських показала українських секс-символів, які з'являться в її новому кліпі
Настя Каменських зняла в своєму кліпі на пісню "Девочки рулят" Дашу Астаф'єву та Лесю Нікітюк. Фото: instagram.com/kamenskux

Артистка Настя Каменських знімає відеороботу на запальну пісню "Девочки рулят". Зірка розкрила таємницю, які знаменитості знялися в кліпі, який презентують 18 березня.

Про це вона повідомила в Instagram. NK опублікувала спільне фото зі співачкою Дашою Астаф'євою, ведучею Лесею Нікітюк, блогеркою Тетяною Парфільєвою і дизайнеркою Анною Завгородньою.

"Я нереально щаслива, що таким крутим складом ми зібралися в одному кліпі, щоб надихнути всіх дівчаток бути справжніми, в гармонії з собою і навколишнім світом", - підписала світлину співачка.

Також вони відзняли відео в TikTok. Блогерка Парфільєва поділилася ним з підписниками в Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "А тебе по*уй". Dorofeeva приголомшила фанів новою піснею

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Таня Парфильева (@tanyaparfileva)

Артистка Настя Каменських, більш відома як NK, випустила пісню "Девочки рулят". Про прем'єру синглу зірка повідомила в Instagram. Виконавиця зазначила, що цією піснею хоче повідомити жінкам, що вони - особливі.

Зараз ви читаєте новину «Каменських показала українських секс-символів, які з'являться в її новому кліпі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі