пʼятниця, 05 березня 2021 12:45

"А тебе по*уй". Dorofeeva приголомшила фанів новою піснею

"А тебе по*уй". Dorofeeva приголомшила фанів новою піснею
Відео артистка опублікувала на YouTube-каналі. Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Виконавиця Надя Дорофєєва, яка має сценічний псевдонім Dorofeeva, випустила трек A Tebe. Вона також зазначила, що ця пісня є частиною її мініальбому Dofamin, який зірка скоро представить. Про презентацію синглу повідомила в Instagram.

Відео артистка опублікувала на YouTube-каналі. Автором слів є Дорофєєва. Музику співачка створила разом з музикантом Михайлом Бусіним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не хочемо, щоб був хтось інший" - продюсери "Время и Стекло" вперше назвали причину розпаду гурту

"A Tebepo. Цей випадок знайомий практично кожній з нас: твої думки про нього, а йому байдуже, ти хочеш бути разом, а він – ні, ти закохана, а йому... Але ти однаково не шкодуєш, що колись сказала йому "Так", - написала ексучасниця гурту "Время и Стекло" в мережі.

Колишня учасниця гурту "Время и Стекло" Надя Дорофеєва отримала жорстку критику за кліп. На відео вона танцює на мості над Алеєю Героїв Небесної сотні, де вбивали учасників Революції гідності й де вшановують їхню пам'ять. Кліп Дорофеєва опублікувала перед 7-ю річницею 2-го Майдану.

Зараз ви читаєте новину «"А тебе по*уй". Dorofeeva приголомшила фанів новою піснею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі