пʼятниця, 05 березня 2021 10:37

"Девочки рулят". Каменських презентувала запальний трек про світ дівчат

"Девочки рулят". Каменських презентувала запальний трек про світ дівчат
Настя Каменських презентувала пісню "Девочки рулят". Фото: instagram.com/kamenskux

Артистка Настя Каменських, більш відома як NK, випустила пісню "Девочки рулят". Про прем'єру синглу зірка повідомила в Instagram.

Виконавиця зазначила, що цією піснею хоче повідомити жінкам, що вони - особливі.

"Цією піснею хочу сказати всім дівчатам - ви круті. Ви неймовірні. Ви особливі. Ви гарні. Ви відривні та запальні. Наша з вами місія - насолоджуватися кожним моментом. Робити світ прекрасним і яскравим. Наповнювати його різноманітними емоціями, бути щасливими. Кохати й бути коханими. Ми команда, де всі дівчата стоять горою за красу і стиль, а при собі в них завжди помада і панчохи. Ми стежимо за собою, розвиваємося, не концентруємося на проблемах і недоліках, а знаємо, що всі ми індивідуальні та жіночні. Нехай трек "Девочки рулят" перенесе вас в цей дивовижний світ дівчат і відкриє у вас нові грані емоцій, думок і вражень", - написала вона в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Почало трусити, хвилин 10 був шок" - учасник "Голосу країни" поділився враженнями від шоу

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

Українська співачка 33-річна Настя Каменських, також відома як NK, презентувала новий кліп на пісню під назвою "Почуття". Через смерть батька артистка хотіла скасувати прем'єру, але потім зрозуміла, що це найкращий спосіб висловити любов і вдячність близькій людині. У кліпі знялася матір Каменських Лідія.

Зараз ви читаєте новину «"Девочки рулят". Каменських презентувала запальний трек про світ дівчат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі