понеділок, 15 квітня 2013 09:58

Ірина Шейк показала всі свої форми в рекламі купальників
9

До пляжного сезону залишилося небагато, і виробники купальників запекло борються за покупців. І, як відомо, один із дієвих засобів у цій боротьбі - рекламні фотосесії за участю відомих моделей. Компанія Beach Bunny зробила ставку на росіянку Ірину Шейк і, здається, не прогадала.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Ірина Шейк змінила імідж заради фотосесії

У новій фотосесії Ірина виглядає дуже ефектно і сексуально. Російська топ-модель з успіхом продемонструвала своє ідеальне тіло і бікіні на ньому. Плоский живіт, витончені форми, насичений макіяж - Ірина як завжди прекрасна. Шейк випало рекламувати нову лінію бікіні з обробкою мереживом та паєтками і дівчина чудово впоралася із завданням.

В інтерв'ю топ-модель розповіла, що ідеалом жінки для неї є власна бабуся. "Їй зараз 86 років, вона герой Другої світової війни. Це сильна жінка, яка завжди налаштована на позитив. Коли помер мій батько, вона підтримувала нашу сім'ю, показала мені справжню силу і як важливо вірити в себе".

Зараз ви читаєте новину «Ірина Шейк показала всі свої форми в рекламі купальників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі