вівторок, 22 січня 2013 17:35

Ірина Білик зустріла коханого чоловіка і хоче народити дівчинку

Ірина Білик зустріла коханого чоловіка і хоче народити дівчинку
Співачка незабаром відсвяткує входини Фото: showbiz.delfi.ua

З нового року у Ірини Білик почалася чорна смуга — через бронхіт та нервовий зрив співачка скасувала концерт у Донецьку. А декілька днів тому опинилась у лікарні. Такі проблеми Білик пояснює просто, повідомляє ТСН.

"Я не відпочивала. Всі люди були на курортах. Або в селі сало їли, пили горілку", - розповіла співачка в ефірі програми "Сніданок з 1+1".

Ірина Білик щиро зізналась, що на Новий рік вона залишилась сама.

"На новий рік у мене ні стола не було. Мені подарували великого діда мороза - це був весь мій Новий рік. Ялинки не було, келихів не було", - підкреслила співачка.

Через шалений гастрольний графік і проблеми зі здоров'ям Білик не бачила сина вже більше тижня.

"Де мій син до речі? Я мого хлопчика не бачила вже тиждень. Він звик, що мама десь ... Цього разу він перелякався, тому я йому дзвонила і всі йому дзвонили, що "не хвилюйся, з нею все добре", - поділилася співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ірина Білик потрапила в лікарню

Але схоже, що всі чорні смуги артистки позаду — вона одужала, переїхала в заміський маєток, про який давно мріяла. Незабаром планує відгуляти входини. Але головна подія в житті Білик — вона нарешті зустріла чоловіка. Співачка не каже, хто він. Однак певна, що саме від нього хоче народити другу дитину.

"Це найкращий чоловік у світі", - зізналася вона, зазначивши, що хотіла б народити дівчинку.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Білик зустріла коханого чоловіка і хоче народити дівчинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі