середа, 01 серпня 2012 17:01

Ірина Білик знялася у фільмі заради Олексія Паніна

Ірина Білик знялася у фільмі заради Олексія Паніна
Співачка грала саму себе Фото: gaganews.com.ua

Ірина Білик та Олексій Панін знову разом на знімальному майданчику. Співачка та актор зустрілися у кримінально-ліричній комедії "Холостяк" режисера Володимира Янковського. Ірина Білик зніматися не планувала, але не змогла відмовити Олексію Паніну. Засвітити українку в серіалі запропонував саме він, повідомляє ТСН.

"Просто прийшла в голову: "А давайте запропонуємо Ірі, може вона щось зіграє?" А потім вирішили, що вона не просто зіграє, а вона ще й заспіває. Може вийде, щоб Іра ще зробила і кліп, пов'язаний з цим фільмом ", - розповів Панін в ефірі програми "ТСН.Особливе".

"Я завжди говорила, що в кіно зніматися не буду. І приїхав Панін. Звісно, я забула всі свої обіцянки. Дуже цікаво було просто потрапити на майданчик, падали тут кілька разів, кричали, стріляли", - поділилася своїми враженнями Білик.

Співачка у кіно знімається вперше, грає саму себе. Новим досвідом задоволена. Обіцяє, якщо запропонують іще, погодиться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ірина Білик побудує у своєму домі дитячий майданчик для майбутньої дитини

Між тим Білик запевнила, що із Паніним вони просто друзі.

"Ми дружимо, дуже сильно дружимо вже більше року. Причому, коли я в Києві, Олексій приїжджає по роботі, ми завжди зустрічаємося, ми завжди засиджуємося, ми завжди хуліганимо. Він дуже хороший друг, з ним завжди дуже приємно", - поділилася співачка.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Білик знялася у фільмі заради Олексія Паніна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі