четвер, 17 травня 2012 07:30

Нікітін змушував Ірину Білик багато працювати

— В Іри зараз нема чоловіка, бо ніхто не навчився її розуміти. Усі чомусь зразу привласнити хочуть, — каже 64-річна Ганна Яківна, мати співачки Ірини Білик. — Ревнують, коли пізно приходить додому. Діма Коляденко через це постійно скандали закатував. Він непоганий хлопець. Пам'ятаю, як уперше побачила його в цих штанях із матнею до колін, з цепами на шиї. Кажу Ірі: "Де ти його взяла?". А вона: "Мама, він хароший". Ну, як хороший, то хай буде.

Із продюсером 44-річним Юрієм Нікітіним Білик жила у цивільному шлюбі вісім років.

— Я не дозволяла їм так жити. Та мене що хтось слухав? Батько кричав: "Я з Києва виїду, я бачить такого не хочу". Але ми змирилися. Юра змушував її багато працювати. Одного дня вони просто роз'їхалися.

Після Юри в доньки з'явився Андрій Оверчук. Ірочка завагітніла. Але Андрій слабкий чоловік, не витримав, що Іри ніколи нема вдома. Його ж ніхто не заставляв міняти памперси. Гліба ми удвох із другою бабусею доглядали.

Мені подобався Діма Дікусар. Він перший з усіх чоловіків назвав мене тещею. І приготувать міг, і ніколи не жалів Глібу, сину Іри, купить подарунок. За три роки життя з ним Іра мені ніколи не жалілася. Я вже потім із газет дізналася, що коли вони сварилися, з вікна летіли телевізори.

Після Дікусара співачці приписували романи із російським дизайнером Сергієм Зверєвим та нардепом-"регіоналом" Владиславом Лук'яновим.

— Це все вигадки. Якось по телевізору сказали, що Ірина загинула в автокатастрофі. Доця якраз за кордон поїхала. Я дзвоню 2 години, а трубки ніхто не бере. Гліб ледь у лікарню не попав, так розпереживався.

Зараз ви читаєте новину «Нікітін змушував Ірину Білик багато працювати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі