понеділок, 18 червня 2012 14:50

Ірина Білик економить на синові заради нового заміського будинку

Ірина Білик економить на синові заради нового заміського будинку
Співачка планує незабаром переїхати в маєток Фото: novy.tv

День народження сина Ірини Білик Гліба, якому 20 червня виповниться 13 років, будуть святкувати скромно. Про це співачка розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Він хоче з хлопчиками піти в кіно, потім постріляти на автоматах. Але в нас кожен рік одне й те саме на день народження. Зараз у нас трошки економія, тому що ми добудовуємо будинок. І ми домовилися, що у нас не буде бурхливих гулянь. Якщо люди подумають, що в артистів першої величини гроші лежать в сейфах, великих скринях, я скажу, що для мене це зараз велика проблема добудувати цей будинок. Особливо завезти туди меблі. Причому ті меблі, які є в Україні, мені не підходять, я хочу везти її з-за кордону. Тому гуляємо скромно день народження і потім дуже красиво переїжджаємо в новий будинок", - поділилася артистка.

Між тим Білик розповіла про свій особняк.

"У мене дуже скромний смак. У мене хай-тек. Я подумала, що у мене буде танцмайданчик на ділянці, це такий великий круг, як у моєму дитинстві були дискотеки дуже великі. У мене буде своя алея зірок", - підкреслила співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ірина Білик орендувала віллу в Іспанії за $4 тисячі на місяць

Артистка не захотіла назвати суму, яку вона витратила на свій заміський будинок.

"Я людина, яка не записує, що я даю кому в руки. У мене є бухгалтер. І я в шоці від того, яку суму мені потім назвуть. Ось це найстрашніше в моєму житті, що мені оголосять в кінці, скільки я віддала грошей", - зазначила Білик.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Білик економить на синові заради нового заміського будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі