вівторок, 20 червня 2023 16:13

"Хворі люди" – Melovin зі скандалом покинув стендап шоу через жарти про ЛГБТ
5

Melovin зі скандалом покинув стендап шоу "Біографія"
Фото: instagram.com/melovin_official
Melovin зі скандалом покинув стендап шоу "Біографія"
Melovin зі скандалом покинув стендап шоу "Біографія"
Melovin зі скандалом покинув стендап шоу "Біографія"
Melovin зі скандалом покинув стендап шоу "Біографія"

Співака Melovin запросили на популярне стендап шоу "Біографія".

Проте посеред зйомки він покинув програму зі словами: "Хворі люди". У Instagram артист поскаржився на булінг та гомофобні жaрти.

За його словами, за лаштунками була приємна атмосфера. Але як тільки коміки вийшли на сцену, "жарти майже відразу перетворилися на банальний булінг без почуття гумору".

На думку артиста, коміки принижували не тільки його, а й усіх представників ЛГБТК+ спільноти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спочатку залицявся до Злати Огнєвіч, а потім одружився з чоловіком у Вегасі – історія одного "холостяка"

"Аби мова йшла тільки про мене – це одне. Але при мені ображали всіх представників спільноти, таких же повноправних українців. Людей, які мені не байдужі. І інтереси яких я досить давно захищаю. Бути присутнім на шоу, де при мені ображають цілу верству, де пропагують нетерпимість до інакшості?" – розповів Melovin.

Також співак нагадав, що червень – місяць гордості.

"Тобто світові бренди оголошують підтримку ЛГБТК+ спільноті, впізнавані логотипи стають веселковими. А четверо хлопців з України, моїх ровесників, пробують принизити тих, хто тільки-но виборює право на чесність. Разючий контраст, вам не здається?" – запитав артист.

У коментарях під відео, прихильники підтримали співака.

"Ти правильно зробив, що пішов. Бо то шоу – л*йно. То не гумор, то тупі знущання, тупі образи того, що тобі важливо", "Там або сексизм, або гомофобія", "Це вже занадто, покликати людину на шоу і займатися справжнім цькуванням", "Тобто стендап в їх розумінні – це знущання з гостя? Ну це відстій", – писали в коментарях фолловери.

У липні 2021 року Melovin здійснив камінг-аут під час свого виступу на Atlas Weekend. Артист поцілував спочатку дівчину, а потім хлопця, й підняв прапор ЛГБТ над сценою. Він пояснив, що не бажає існувати в такому майбутньому України, де боротьба за права та свободи цензурується та не випускається в ефір.

Зараз ви читаєте новину «"Хворі люди" – Melovin зі скандалом покинув стендап шоу через жарти про ЛГБТ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі