понеділок, 26 вересня 2011 16:52

Холлі Беррі зламала ногу під час зйомок фільму
8

Днями Холлі Беррі отримала травму на виробництві - зламала ногу. І тим не менше шоу, точніше зйомки, триває.

Зараз зірка знімається в новому проекті братів Вачовскі "Хмарний атлас". Зйомки проходять в Іспанії, і пару днів назад Холлі, яка змінила зачіску заради нового фільму, була помічена на одному з пляжів разом з донькою Налою і бойфрендом Олів'є Мартінесом. А днями стався прикрий інцидент - актриса оступилася, виходячи з особняка, орендованого для проживання знімальної групи.

Беррі відвезли в найближчу клініку, де їй було накладено гіпс. Але про "лікарняний" мова навіть не заходила. Режисери наполягли, щоб актриса продовжила зйомки. Хоча тепер Холлі будуть привозити на майданчик у кріслі-каталці, знімати по пояс, а в деяких сценах замість неї в кадрі з'являтиметься дублерка.

Картина "Хмарний атлас" є екранізацією однойменної книги Девіда Мітчелла. Роман складається з шести історій, причому події розгортаються в різних регіонах світу як у минулому, так і в майбутньому. Над екранізацією працюють відразу три режисери: Том Тиквер, а також Лана і Енді Вачовскі. До речі, для Холлі це вже другий досвід роботи з відомим дуетом - десять років тому Вачовскі знімали актрису у фільмі "Риба-меч".

Крім Беррі у фільмі беруть участь Хьюго Уівірг, Том Хенкс, Сьюзен Сарендон, Х'ю Грант. Передбачається, що на широкий екран стрічка вийде в листопаді 2012 року.

До теперішнього часу завершені фрагменти стрічки, зйомки яких проводилися в Шотландії. Кілька знімків з'явилося в Мережі. Судячи з костюмів, події епізоду, над яким працює Тиквер, розгортаються в 70-і роки минулого століття. Примітно, що одна з історій з оригінальної книги датувалася 1975 роком. Однак її герої діяли в Каліфорнії, а не в Шотландії.

Зараз ви читаєте новину «Холлі Беррі зламала ногу під час зйомок фільму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі