понеділок, 15 серпня 2011 15:57

Холлі Беррі стрибала та бігала на пляжі на своє 45-річчя
13

Фото: Фото: Splash

Своє 45-річчя Холлі Беррі відсвяткувала на пляжі, де були присутні її подруга та маленька 3-річна донька Нала.

Не зважаючи на свої 45 років, Холлі на пляжі виглядала досить спортивно та невимушено бігала й дуріла зі своїми друзями.

Зірка "Балу Монстрів", одягнена в приголомшливе бікіні персикового кольору, "гралася" мов дитина зі своєю подругою, яка в джинсах та майці вистрибнула їй на спину, в результаті чого вони обоє впали в холодні води моря на пляжі Малібу.

Крім того, до Холлі приєдналась її дочка Нала, яка провела майже весь день в обіймах матері.

З фото ми можемо побачити, що Холлі зараз у чудовій формі, а той факт, що їй виповнилось 45, зовсім здається нереальним і, тим паче, нічим не повинен позначитись на її кар'єрі.

Її колегу по роботі Олів'є Мартінеса (знімались разом з Холлі у фільмі "Темний прилив" 2010 року) не помітили на святкуванні, але свій день народження вона встигла відсвяткувати ще раніше - вечерею з Олів'є та його батьком у Західному Голівуді.

У свої 45 Холлі вдалось стати першою афроамериканкою, що отримала "Оскар" за "Найкращу жіночу роль" 2002 року за фільм "Бал Монстрів"; а також отримати престижні нагороди в світі кінематографу - "Золотий глобус" (фільм "Бал монстрів") та "Еммі" (фільм "Познайомтесь з Дороті Дендрідж").

Зараз ви читаєте новину «Холлі Беррі стрибала та бігала на пляжі на своє 45-річчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі