четвер, 05 жовтня 2023 04:07

Хайп чи від щирого серця. Скандальна блогерка Верба відвезла чотири авто для ЗСУ на лінію фронту
13

Юля Верба поїхала на передову
Фото: instagram.com/verbaaa.verbaaa
Юля Верба поїхала на передову
Юля Верба поїхала на передову
Юля Верба поїхала на передову
Юля Верба поїхала на передову

Українська блогерка-мільйонниця Юлія Верба після хвилі хейту щодо мовчазної позиції про війну, відправилась на південну лінію фронту.

Інфлюенсерка самостійно придбала чотири автомобілі для ЗСУ, вартість яких 600 тис. грн. У Instagram закликала допомогти донатами для 117 окремої механізованої бригади.

"Я їх купила сама, без зборів, від себе... Машини вибирав батальйон… Ми везем ці авто самі. Їхати 1200 кілометрів", - зазначила дівчина.

Спочатку Юля зупинилась в Оріхові Запорізької області. Блогерка постала перед камерою у камуфляжній формі та бронижелеті. Після чого відправилась у село Мала Токмачка, що за 6 км від "нуля".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військовий пояснив, чому блогерка Верба не поширює збори на ЗСУ

Верба показала зруйновані російськими окупантами будинки. Крім цього зробила фото з українськими воїнами.

"Ви самі бачили хлопців. Вони працюють на нулі! 6 кілометрів від окупації! Їм дуже треба "очі" на евакуації. Це врятує життя чиємусь татові, сину, братові", - написала вона.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений YULIA VERBYNETS (@verbaaa.verbaaa)

Підписники неоднозначно відреагували на вчинок Юлі. Одні підтримали дівчину, інші - захейтили.

"Дуже сміливо", "Звіт, щоб від***лись", Це ж якою недолугою потрібно бути, щоб постити радісні фото на фоні розбитих вщент будинків, покалічених доль, вирвищ, за якими стоять вбиті, покалічені та поранені?! Верба, невже в тебе немає нічого святого?!", "Почався хейт і почали машини куплятись", "Молодець", "Яка ти сильна", "Хоть щось за довгий час", "Дуже шкода, що в наш час кожна друга про****овка може дозволити собі одягнути військову форму і псувати своєю поведінкою асоціацію про військових", "Нарешті приємно дивитися. А то раніше одні понти", - писали в коментарях.

Раніше стендап-комік Антон Тимошенко у подкасті з Сергієм Притулою звинуватив Вербу в замовчуванні війни. Тоді блогерка заявила, що робить донати тихо та не хвалиться тим, як допомагає армії. А всі хто її критикують лише "хочуть підняти перегляди на її імені". Тимошенко у відповідь зазначив, що при теперішніх обставинах варто хвалитися не дорогими машинами, а донатами.

Зараз ви читаєте новину «Хайп чи від щирого серця. Скандальна блогерка Верба відвезла чотири авто для ЗСУ на лінію фронту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі