четвер, 18 листопада 2010 15:26

Хайді Клум позувала в коротких сріблястих сукнях (ФОТО)

Німецька супермодель Хайді Клум, якій вже 37 років, прикрасила собою обкладинку грудневого номеру журналу Self. Дівчина розповіла, що після розриву із Victoria's Secret вона веде здорове, щасливе і сексуально насичене життя.

Для журналу модель фотографувалася в блискучих сукнях Blumarine.

"Жінка старіє швидше, якщо занадто худа, тому завжди треба мати трохи м'яса на кістках. Коли ви складаєтесь тільки з м'яз, це змушує вас виглядати на 5 або 10 років старшою. Я не думаю про старість, або як виглядати краще. У мене немає тривоги про те, що я старію. Я відчуваю себе комфортно в моїй шкірі і зручно з моїм віком, тому думаю, що якщо з'являться зморшки - це нормально", - розповіла Хайді Клум.

Модель також розповіла, чому шлюб з її чоловіком Сілом настільки міцний.

"Ми протилежності. Я активна, не можу довго сидіти на місці. Мій чоловік - найтерплячиша людина, яку я коли-небудь зустрічала. Він може щось пояснювати дітям протягом декількох годин, і я просто скажу: "Добре, це так." Ми обидва дуже творчі люди. У нас може бути кілька різних пристрастей, але ми любимо і поважаємо один одного ", - розповіла модель.

За словами Хайді, вона дивиться на дітей і чоловіка і думає, що вона щаслива людина.

Нагадаємо, Хайді Клум, яка виховує чотирьох дітей, входить до числа найбільш високооплачуваних моделей світу. У рейтингу журналу Forbes вона займає друге місце із заробітком близько 16 мільйонів доларів на рік. У лютому минулого року сайт Models.com назвав її найсексуальнішою моделлю в світі.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Хайді Клум позувала в коротких сріблястих сукнях (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі