четвер, 15 серпня 2013 17:24

Група "Король і Шут" поміняла назву на "Північний флот"

Після смерті лідера гурту "Король і Шут", Михайла Горшенева, колектив змінив назву на "Північний флот".

На офіційному сайті групи говориться, що музиканти вирішили продовжити грати разом, але назвалися заново на честь пісні, написаної Горшенєва яка стала "символом колективу" - "Північний флот".

"Мы, группа "Король и Шут", благодарны вам за поддержку и участие. Все мы потеряли родного и близкого нам человека. Сейчас настало время думать, что будет с группой дальше, и мы пришли к единственно верному, на наш взгляд, решению: красивая и долгая сказка под названием "Король и Шут" уходит в прошлое вместе с одним из ее создателей, бессменным лидером нашей группы, Михаилом Горшенёвым", - йдеться у повідомленні.

Музиканти, до кінця року планують дати кілька концертів в пам'ять Горшенєва.

"Мы не можем в такой момент бросить друг друга, группу, которой отдали столько лет, поэтому решили продолжать играть вместе, взяв название в честь Михиной песни, которая для всех стала символом нашего дружного коллектива — "Северный Флот". Под этим названием мы и будем издавать будущий альбом — так мы не потеряем наших корней", - додають вони.

Нагадаємо, що Горшенев раптово помер у ніч на 19 липня у своєму будинку в Петербурзі. Його прах був відданий землі на Богословському цвинтарі Петербурга на головній алеї поряд з могилою багатьох відомих музикантів.

 

Зараз ви читаєте новину «Група "Король і Шут" поміняла назву на "Північний флот"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі