понеділок, 09 квітня 2012 11:36

Гайді Клум подала документи на розлучення

Гайді Клум подала документи на розлучення
Модель просить суд залишити дітей з нею Фото: vokrug.tv

Топ-модель Гайді Клум подала на розлучення. Як офіційно повідомляють інформагентства, всі необхідні документи про розірвання шлюбу були направлені в п'ятницю, 6 квітня, в суд Лос-Анджелеса.

Пресі вдалося з'ясувати, що в якості причини Гайді вибрала стандартне формулювання: "непереборні протиріччя". Уточнюється, що перед весіллям пара підписала шлюбний контракт, тому скандалів з приводу поділу майна, у принципі, виникнути не повинно. Пара також постаралася не травмувати дітей, в одному з документів Гайді просить суд залишити дітей з нею, але при цьому зберегти право Сіла відвідувати їх в будь-який час.

Крім того, топ-модель хоче повернути їй дівоче прізвище Клум (на даний момент Хайді є місіс Семюель), а також просить відхилити можливі вимоги колишнього про подружню підтримку. При цьому зірка, яка є набагато заможніше співака, уточнює, що не проти того, щоб Сіл оплатив її витрати на адвоката.

Нагадаємо, про свій розрив зразкова зоряна пара оголосила в кінці січня. Подружжя не стало уточнювати, що довело їх до розставання. Але за чутками, Гайді була не в змозі терпіти буйну вдачу чоловіка. Мовляв, часом артист ставав абсолютно некерованим, і Клум всерйоз побоювалася за психіку дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік Гайді Клум після розриву продовжує носити обручку

Втім, якийсь час циркулювали чутки, що пара не виключає можливості возз'єднання. Обидва не знімали обручок і мало не зізнавалися в коханні один одному.

Але врешті-решт Клум зрозуміла, що жити без чоловіка не так вже й страшно. "Їй стало трохи легше, і вона почувається комфортніше, перебуваючи далеко від Сіла. Хайді намагається не заплутатися у своїх почуттях. Вона рухається далі і не хоче жити минулим", - розповідало джерело з оточення моделі.

Зараз ви читаєте новину «Гайді Клум подала документи на розлучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі