четвер, 24 листопада 2011 18:06

Хайді Клум збирається усиновити дитину

Хайді Клум збирається усиновити дитину

Німецька супермодель Хайді Клум та її чоловік, британський співак Сіл, хочуть усиновити дитину. До цього рішення їх підштовхнула голлівудська актриса Сандра Баллок.

Здається, лаври багатодітній сім'ї голлівудських знаменитостей Анджеліни Джолі і Бреда Пітта не дають спокою іншому подружжю Хайді Клум і Сіл. Пара, у якій дітей удвічі менше, ніж у Бранджеліна, мабуть, вирішила скоротити різницю і заявила, що хоче усиновити дитину. Примітно, що на цей відповідальний крок їх надихнула інша голлівудська знаменитість - актриса Сандра Баллок, яка нещодавно взяла на виховання 18-місячного хлопчика на ім'я Луї.

"Я дійсно була натхненна Сандрою Баллок. Вона скрізь зі своїм сином і ростить його зовсім одна. Вона дала йому шанс, але поки цього не знає. Ми теж обговорювали питання усиновлення. Я не знаю, де б ми це могли зробити, але думаю, одного разу точно зробимо. Правда, не прямо зараз", - підкреслила супермодель.

До слова, сама Хайді Клум з чоловіком виховує чотирьох дітей: семирічну Лені, яка народилася від колишнього коханого супермоделі менеджера Формули-1 Флавіо Бріаторе, шестирічного Генрі Гунтера, п'ятирічного Джоана Райлі і дворічну Лу Сулолу Самуель.

До речі, заради дітей Хайді Клум залишила подіум і перестала бути "головним ангелом" марки модної жіночої білизни Victoria's Secret. У 2009 році вона в черговий раз затьмарила усіх колег, з'явившись на показі всього через п'ять тижнів після народження четвертої дитини. Але після відходу з модельного бізнесу Хайді Клум продовжила будувати свою кар'єру - тепер вже на телебаченні. Супермодель вела кілька успішних проектів і навіть пробувала свої сили в кіно.

Зараз ви читаєте новину «Хайді Клум збирається усиновити дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі