понеділок, 23 січня 2012 09:40

Гайді Клум розлучається з чоловіком

Гайді Клум розлучається з чоловіком

Німецька супермодель Гайді Клум та її чоловік, поп-співак Сіл, розійшлися, повідомляє People. Інформацію про розставання пара підтвердила в офіційній заяві для журналу. За словами подружжя, вони довго роздумували про те, щоб розірвати стосунки, і в підсумку зважилися на це.

У заяві Клум і Сіла сказано, що вони обидва дуже поважають один одного і дякують за проведений разом час. Що саме стало причиною розставання подружжя, не повідомляється. За даними американської преси, поки 38-річна Клум і 48-річний Сіл не подали папери на розлучення.

Роман Гайді Клум і Сіла почався в 2003 році. У 2004 році співак відвіз свою кохану до Канади, де у спеціально побудованому для них іглу зробив їй пропозицію. У травні 2005 року пара одружилася.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Чотири вагітності не зіпсували фігуру Хайді Клум

У шлюбі модель і поп-артист прожили сім років. У Клум і Сіла четверо дітей: семирічна Хелен (Лені), шестирічний Генрі, п'ятирічний Йохан і дворічна Лу. Біологічним батьком Хелен є колишній бойфренд Клум італійський бізнесмен Флавіо Бріаторе.

Зараз ви читаєте новину «Гайді Клум розлучається з чоловіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі