вівторок, 11 серпня 2009 08:27

Філіпу Кіркорову стало погано на дні народження Софії Ротару (ФОТО)

 

Фуршети і банкети для будь-якої зірки - це частина роботи: завжди корисно поспілкуватися з різними потрібними людьми, зайвий раз потрапити в світську хроніку. А ось для здоров"я і ослабленого творчим життям організму знаменитості відвідини тусовок не завжди корисні.

Після того, як Філіп Кіркоров привітав з днем народження Софію Ротару, йому довелося добу провести в ліжку. Він отруївся на банкеті, присвяченому дню народження популярної співачки.

Філіп проводив великий гастрольний тур Чорноморським узбережжям і заїхав до Ялти, аби привітати свою давню подругу.

Урочистий прийом з нагоди 62-ої річниці Ротару проходив в ресторані, який завжди славився відмінним сервісом і відмінною кухнею.

Філіп залишився задоволений і супом з морепродуктів, і гарячим м"ясом, поки через декілька годин не відчув, що в очах помутніло, а живіт розривається від болю.

Інші гості були в захопленні від кухні, адже багато страв, зокрема і кабачки по-домашньому, готувала сама іменинниця. З алкогольних напоїв на столі було тільки вино.

Невідомо, який саме продукт виявився для співака критичним. Співак не став привертати до себе зайвої уваги, поспішно попрощався з гостями і відправився в готель.

"Філіп себе недобре почуває, він отруївся під час вечері, тому не став довго затримуватися на дні народження, - поділилися колеги артиста. - Швидше за все, йдеться про морепродукти. Він поглинає їх останнім часом у великій кількості: стежить за фігурою. А отруївся він, швидше за все, не тому, що підкачала кухня - ресторан у Соні (Ротару) працює на вищому рівні. Може, намішав рибу з м"ясом. Зараз оговтується", повідомляє Kleo.ru.

Зараз ви читаєте новину «Філіпу Кіркорову стало погано на дні народження Софії Ротару (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі