четвер, 02 серпня 2012 17:34

Евеліна Бледанс показала свого сина з синдромом Дауна
5

Фото: Фото: Twitter Евеліни Бледанс

Російська актриса Евеліна Бледанс опублікувала в блозі нові фотографії свого підрослого сина Семена.

Не так давно Евеліна спеціально завела аккаунт на Twitter від імені свого сина, з метою об'єднати всіх жінок, у яких діти страждають на синдром Дауна. Бледанс, яка зіштовхнулася з цією недугою, вважає, що сонячні діти заслуговують набагато більшої уваги, ніж отримують його в Росії.

Маленький Семен написав вже декілька повідомлень прем'єр-міністру Росії Дмитру Медведєву, але відповіді поки так і не отримав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Евеліна Бледанс хрестила свого сина Семена

"Завтра зранку знову буду атакувати Медведєва, а вже зовсім скоро почну збирати підписи онлайн на захист таких, як я. Допоможіть прибрати з лексикону акушерів питання: "Будете писати відмовну?" Ми хочемо жити!", - написала в блозі Евеліна Бледанс від імені малюка.

Нагадаємо, другий син Бледанс з'явився на світ 1 квітня 2012. Його вага була - 3 кілограми 400 грамів при зрості 52 сантиметри. Найцікавіше в цій ситуації те, що всі дев'ять місяців вагітності 42-річна Евеліна Бледанс та її чоловік Олександр Сьомін були впевнені в тому, що у них буде дочка.

Зараз ви читаєте новину «Евеліна Бледанс показала свого сина з синдромом Дауна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

77

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі