пʼятниця, 11 травня 2012 17:13

Евеліна Бледанс не ризикнула показати обличчя новонародженого сина
5

Фото: Фото: Lifejournal Евеліни Бледанс

Евеліна Бледанс опублікувала у своєму блозі фотографії новонародженого сина Семена. Проте актриса все одно ховає обличчя крихітки від об'єктива.

Евеліна Бледанс вирішила не відставати від колег-знаменитостей і замість того, щоб продати перші фотографії дитини подорожче якомусь друкованому виданню, виклала заповітні знімки у власний блог, причому абсолютно безкоштовно.

На фотографіях Евеліна позує з візочком, в якому лежить малюк Семен на фоні заміського будинку. Однак Бледанс вирішила зовсім не засмучувати численних шанувальників і виклала пару знімків, зроблених здалеку, але на яких все ж видно дитину. Проте артистка вирішила показувати крихітку тільки зі спини. Фанати Евеліни цілком задовольнилися і цим, в коментарях побажавши їй і Семену здоров'я і щастя.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Брюс Вілліс показав свою новонароджену дочку

Нагадаємо, хлопчик з'явився на світ 1 квітня. Малюк вагою 3400 грамів і зростом 52 сантиметри став подарунком до дня народження Евеліни Бледанс - 5 квітня зірка відзначила свій 43-й день народження. Примітно, що народження хлопчика стало повною несподіванкою для артистки. Евеліна та її чоловік продюсер Олександр Сьомін очікували появи на світ доньки. Пара довго вибирала ім'я для дівчинки, в результаті зупинилися на Єлизаветі, однак свідчення медиків виявилися помилковими.

Але навіть після народження на світ малюка Семена Евеліна заявила, що вони з чоловіком не збираються так просто відступати від своїх рішень і все одно доб'ються появи Лізи. Про це повідомила Бледанс в одному з інтерв'ю: "Хочеться закінчити годувати сина і приступити до невирішеного завдання - робити дочку! Ми все одно Лізу на світ зробимо!"

Примітно, 1 квітня у іншого актора, багатодітного батька Брюса Вілліса народилася дівчинка Мейбл Рей. Для голлівудської знаменитості це вже четверта донька. Днями його молода дружина модель Емма Хемінг також опублікувала у своєму мікроблозі перше фото донечки Мейбл. Її на руках зворушливо тримав сам Брюс Вілліс.

Зараз ви читаєте новину «Евеліна Бледанс не ризикнула показати обличчя новонародженого сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі