четвер, 02 лютого 2012 18:13

Емма Вотсон вважає свій стиль нудним

Емма Вотсон вважає свій стиль нудним

Зірка поттеріани Емма Вотсон вважає свій власний стиль нудним.

21-річна мільйонерка може дозволити собі придбати будь-які кутюрні вбрання. Але Емму банально до цього не тягне.

"Моя проблема в тому, що я трохи нудна. Я не ношу дизайнерські сумки або окуляри на півобличчя, - розповіла зірочка в інтерв'ю французькому Elle. - Коли мені не треба грати Емму Вотсон на публіці, я хочу залишатися самою собою. У повсякденному житті я повинна бути простіше, повинна бути обережніше з вибором одягу. Я не готова ризикувати".

Нагадаємо, свою першу роль в якості Герміони Грейнджер Емма зіграла, будучи 9-річною дівчинкою. На знімальному майданчику Вотсон доводилося грати в досить суворій шкільній формі. І це не могло не відбитися на смаках юної знаменитості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Емма Вотсон розповіла про свої неідеальні зуби

"Для мене мода стала способом самовираження, - пояснює актриса. - Коли мені випав шанс самостійно вибирати вбрання, то у мене закрутилася голова, я намагалася стати Еммою і показати іншу сторону себе. Я маю на увазі, що коли я грала Герміону, мені не дозволяли стригти волосся, фарбувати нігті лаком, наносити автозасмагу, вдягати ліфчик з ефектом збільшення грудей і відверті вбрання".

Зараз ви читаєте новину «Емма Вотсон вважає свій стиль нудним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі