вівторок, 11 вересня 2012 00:34

Емма Уотсон виявилася найнебезпечнішою інтернет-приманкою

Емма Уотсон виявилася найнебезпечнішою інтернет-приманкою

Британська акторка Емма Уотсон виявилася самої "небезпечної" знаменитістю для інтернет-користувачів: її ім'я найчастіше використовують шахраї для залучення людей на небезпечні сайти. Такі дані опублікувала 9 вересня антивірусна компанія McAfee.

Шанс потрапити на заражений вірусами сайт при пошуку інформації про актрису становить 12 відсотків, наголошується на сайті компанії. Крім Уотсон, в число "улюблениць" інтернет-шахраїв увійшли актриси Джессіка Біл, Єва Мендес, співачка Шакіра та інші знаменитості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гаррі Поттер в минулому: Емма Уотсон прийшла на прем'єру нового фільму в міні-спідниці

McAfee відзначає, що в цьому році вперше весь топ-10 "небезпечних" персон складають жінки. Єдиним чоловіком, що потрапив у двадцятку, виявився телеведучий Джиммі Кіммел (Jimmy Kimmel), додає Associated Press.

Антивірусна компанія шість років вивчає знаменитостей, чиї імена найчастіше інших використовуються інтернет-шахраями. У 2011 році список очолила Хайді Клум, яка в цей раз не увійшла в топ-10.

Зараз ви читаєте новину «Емма Уотсон виявилася найнебезпечнішою інтернет-приманкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі