субота, 03 липня 2021 17:32

Єфросиніна показала відпочинок з сином і подругами

Українська телеведуча й блогерка 41-річна Маша Єфросиніна полетіла відпочивати у Туреччину.

Компанію їй склали син Олександр та подруги, розповіла зірка на сторінці в Instagram.

Відпочинок триває в п'ятизірковому готелі NG Phaselis Bay, що на березі Середземного моря. З Єфросиніною відпочивають бізнесвумен Лера Бородіна та маркетинг-директорка Нового каналу Ольга Балабан, яка також є хрещеною матір'ю Олександра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Каменських у прозорій сукні розмірковувала про бодіпозитив

"З Льоліком ми дружимо понад 20 років. Вона хрещена Сані й взагалі моє все. І ось недавно ми з'ясували, що ніколи не відпочивали разом. Ситуація терміново виправлена", — підписала Єфросиніна кадри з Балабан.

Автор: Instagram Маші Єфросиніної
  Зірка відпочиває у Туреччині
Зірка відпочиває у Туреччині

В Instagram Stories зірка показала розваги у аквапарку.

"Відпочиваю чудово: сплю, лежу в СПА, читаю книги, медитую. У своїх мріях. Ще 48 кіл й відразу почну", — посміялась вона.

Автор: Instagram Маші Єфросиніної
  Зірка відпочиває у Туреччині
Зірка відпочиває у Туреччині

Подружжя української телеведучої Маші Єфросиніної і Тимура Хромаєва 3 травня відсвяткували 19 річницю знайомства. З цієї нагоди зірка розповіла невідомі факти про їхні стосунки в Instagram.Маша і Тимур щасливі у шлюбі і виховують 2 дітей. Але їхні стосунки не ідеальні. Одного разу навіть розійшлися на довгий час. Втім, зараз вони насолоджуються кожним днем, проведеним разом.

Зараз ви читаєте новину «Єфросиніна показала відпочинок з сином і подругами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі