пʼятниця, 02 липня 2021 23:46

Каменських у прозорій сукні розмірковувала про бодіпозитив
5

Настя Каменських постала в яскравій сукні у сонячній Мексиці
Фото: instagram.com/kamenskux
Настя Каменських постала в яскравій сукні у сонячній Мексиці
Настя Каменських постала в яскравій сукні у сонячній Мексиці
Настя Каменських постала в яскравій сукні у сонячній Мексиці
Настя Каменських постала в яскравій сукні у сонячній Мексиці

Співачка Настя Каменських не завжди приймала власне тіло, і вона відчувала тиск суспільства, коли "не вписувалась" в параметри інших. Про це співачка розповіла в інтерв'ю для журналу Viva!

На світлинах для глянцю Каменських позувала в прозорій квітчастій сукні в сонячній Мексиці.

Співачка вважає, що комплекси не дають багатьом жінкам стати щасливими.

"Що стосується бодіпозитиву, то я не можу сказати, що не приймала тіла людей, які мене оточують. Я не приймала власне тіло. І найчастіше відчувала тиск суспільства, та й зараз він є. Тому я прекрасно розумію, як дівчата почуваються, коли "не вписуються" в параметри інших", - сказала виконавиця.

Каменських зізналася, що схильна до повноти, але працює над власним тілом.

"Незважаючи на те, що я неодноразово розповідала, що схильна до повноти і працюю над собою, люди все одно знаходять у мені недоліки. Була повненькою - погано. Схудла - теж усе не так. Нікому не вгодиш, але я і не планую. Моє тіло - моя справа", - додала Настя.

Також Каменських закликала дівчат розвиватися і приймати себе.

"Я хотіла донести думку, щоби дівчата не соромилися себе та на піддавалися засудженню оточуючих. Але при цьому й не опускали руки та любили себе в такій формі, в якій їм комфортно. Повірте, приймати себе дуже важливо, але ще крутіше, коли ти любиш покращувати себе та розвиватися. І спорт - хороший спосіб. Не лише тому, що можна підтримувати себе в хорошій формі, а ще поліпшувати стан свого здоров'я. А це важливіше за все", - наголосила співачка.

Перебувати в комфортній для себе вазі та комфортному стані - єдиний стандарт Насті Каменських.

"Я щиро кайфую від емоцій, коли ти бачиш у дзеркалі результат активних тренувань. Коли тобі подобається, як виглядає твоє тіло, є відчуття легкості", - додала зірка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кім Кардаш'ян вигуляла прикольний лук в Римі

Виконавиця Настя Каменських, також відома як NK, не припиняє боротьбу за ідеальне тіло. Кілька років тому вона вразила схудненням на 20 кг. Каменських підкреслює, що харчується п'ять разів на день. На обід може з'їсти курку - відварну чи приготовану на грилі. Ще важливо вживати клітковину: наприклад, салати з овочів.

Зараз ви читаєте новину «Каменських у прозорій сукні розмірковувала про бодіпозитив». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі