середа, 23 червня 2021 15:38

Зіркове схуднення: хто позбувся зайвої ваги до пляжного сезону
7

Акторка Анна Трінчер
Фото: instagram.com/annatrincher_official
Джамала
Настя Каменських
Ольга Цибульська
Наталя Могилевська

Нещодавно акторка Анна Трінчер похизувалася, що за минулий рік схудла на 7 кг. Головни її секрет - формування правильних звичок харчування.

Автор: instagram.com/annatrincher_official
  Акторка Анна Трінчер
Акторка Анна Трінчер

Хто ще з зірок позбувся зайвої ваги до пляжного сезону, читайте в матеріалі Gazeta.ua.

Співачка Джамала на початку року поставила за мету схуднути на 10 кг. Наприкінці березня співачка похвалилася, що вже скинула 6 кг. У її раціоні переважають цільнозернові каші, овочі, фрукти, суп овочевий, м'ясо птиці й риба. Зірка харчується п'ять разів на день.

"Основний акцент у моєму раціоні - збалансоване харчування, в якому багато зелені", - поділилася Джамала.

Автор: instagram.com/jamalajaaa
  Джамала
Джамала

Виконавиця Настя Каменських, також відома як NK, не припиняє боротьбу за ідеальне тіло. Кілька років тому вона вразила схудненням на 20 кг. Каменських підкреслює, що харчується п'ять разів на день. На обід може з'їсти курку - відварну чи приготовану на грилі. Ще важливо вживати клітковину: наприклад, салати з овочів.

Співачка вилучила з раціону солодощі, дозволяє собі іноді лише чизкейк. Також вона влаштовує розвантажувальні дні.

Автор: instagram.com/kamenskux
  Настя Каменських
Настя Каменських

Артистка й телеведуча Ольга Цибульська за минулий рік змогла схуднути на 15 кг. Такого результату досягла за допомогою інтервального голодування. Тепер Цибульська харчується за схемою 16/8 - тобто впродовж 16 год. нічого не їсть, а решту 8 год. харчується. За словами Ольги, вона взагалі нічого не їсть після 19:00. Також зірка не вживає страви з картоплі, а в салат замість олії додає сметану. Артистка влаштовує двічі на тиждень монодень: на сніданок, обід і вечерю вживає один продукт. Вона зазвичай обирає сирий гарбуз, овочеве рагу чи сир.

Автор: instagram.com/cybulskaya
  Ольга Цибульська
Ольга Цибульська

Ще одна прихильниця інтервального голодування - співачка Наталя Могилевська.

"Я спробувала безліч дієт і полюбила інтервальне голодування. Воно ефективне. Основна фішка в тому, що вживання їжі суворо чергується з періодами голодування за певними інтервалами часу. Ця дієта добре сприяє обміну речовин і зниженню ваги", - вважає Могилевська.

Також зірка давно вегетаріанка. Проте наприкінці травня співачка зізналася, що упродовж карантину набрала зайвих 10 кг. Могилевська пообіцяла, що працюватиме над собою у форматі марафону разом із тренером і дієтологом, і до кінця червня повернеться у форму.

Автор: instagram.com/nataliya_mogilevskaya
  Наталя Могилевська
Наталя Могилевська

Співачка Анна Сєдокова відкрила для себе інтервальне голодування після народження третьої дитини. Такий режим дав змогу виконавиці позбутися зайвих кілограмів безболісно.

Автор: instagram.com/annasedokova
  Анна Сєдокова
Анна Сєдокова

Переможниця 11-го сезону "Холостяка" Анна Богдан схудла на 16 кг за пів року. На думку Анни, щоб мати ідеальні форми, необхідно навести лад в усіх сферах життя, а не лише в харчуванні.

"Правильне харчування. Жодних дієт. Жодних суворих обмежень у їжі. Їсти лише гречку без солі, закушуючи огірками - категорично не можна. В раціоні має бути риба, м'ясо, фрукти, овочі, каші, горіхи. Ну і, звісно, нічого жирного, борошняного, смаженого!" - підкреслила Богдан.

Автор: instagram.com/hannastorozhuk
  Анна Богдан
Анна Богдан

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смілива фотосесія: в яких ракурсах найкраще позувати біля басейну

Якщо регулярно пропускати сніданок, то організму бракуватиме необхідних поживних мікроелементів. Фахівці провели експеримент, у якому добровольці щодня звітували про спосіб харчування. Вони занотовували - це перекус або повноцінна страва, а також указували час уживання їжі. Учені з'ясували, що від сніданку відмовлялися 15,2% учасників або 4924 особи. Згодом із цих даних вони визначили приблизну кількість поживних речовин для людини.

Зараз ви читаєте новину «Зіркове схуднення: хто позбувся зайвої ваги до пляжного сезону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі