неділя, 09 жовтня 2022 21:31

Дзідзьо погостював у жінки, син якої передав ЗСУ солідні гроші

Дзідзьо погостював у жінки, син якої передав ЗСУ солідні гроші
Співак Dzidzio дотримався обіцянки та приїхав у гості до жінки, син якої задонатив Збройним силам України €7 тисяч євро. Фото: instagram виконавця

Співак Dzidzio дотримався обіцянки та приїхав у гості до жінки, син якої задонатив Збройним силам України €7 тисяч євро.

З Марком, який родом з України, артист познайомився на благодійному концерті у Празі. В Instagram артист поділився історією та опублікував фото з мамою та братом Марка. За словами виконавця, зустріч із рідними Марка в Україні відбулася у теплій сімейній атмосфері.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Dzidzio, "Антитіла" й Пономарьов випустили патріотичний кліп про війну

"Неймовірна історія сталася під час концерту в Празі, де на Благодійній вечері чоловік, на ім'я Марко з України задонатив на ЗСУ €7 тис. Зробив він це максимально щиро, запалив весь зал, глядачі почали активно донатити на ЗСУ. У Марка було лише одне маленьке прохання: чи міг би я заїхати до його мами в Україні додому та заспівати їй пісню. По його очах було видно, як для нього це важливо", – згадує артист.

Він також наголосив, що по чоловіку було видно і те, як ці гроші нелегко було заробити.

"Я дав обіцянку зробити це. Отож звітую: маму Марію і брата Марка – Романа відвідав, пісню для мами заспівав, чаю попив, книдликів наївся. Мамі дякую за гарного сина, а Марку – за допомогу ЗСУ і зустріч з прекрасною мамою Марією, яка розчулила мене до сліз розповіддю про свою нелегку долю. Українці – неймовірні, де б вони не були!" – розповів виконавець.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от DZIDZIO (@dzidzio)

Українські виконавці Олександр Пономарьов та Дзідзьо показали, як відбуваються їхні репетиції перед виступами на фронті для бійців ЗСУ.

Вирішила приєднатися до артистів й українська співачка Злата Огнєвіч, яка дещо переробила кінцівку приспіву пісні "Україна переможе!".

Зараз ви читаєте новину «Дзідзьо погостював у жінки, син якої передав ЗСУ солідні гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі