пʼятниця, 22 жовтня 2010 08:44

Джолі та Бекхем могли б народити найкрасивішу дитину

Джолі та Бекхем могли б народити найкрасивішу дитину

У Великій Британії пройшло опитування, учасники якого повинні були вибрати пари знаменитостей, гіпотетично здатних стати батьками найкрасивішій, найстильнішій, найрозумнішій, найвеселішій або найбільш спортивній дитині, повідомляє Monsters & Critiсs.

За підсумками дослідження (його учасниками стали батьки, а також ті, хто готується завести дитину) з'ясувалося, що британці вважають найбільш відповідними батьками найкрасивішій дитині актрису Анджеліну Джолі і футболіста Девіда Бекхема.

Примітно, що ім'я спортсмена фігурує в підсумках опитування двічі - Бекхема також назвали ідеальним батьком для найстильнішої дитини (матір'ю цього малюка, на думку британців, могла б стати дружина Бекхема, Вікторія). У реальному житті у самого Девіда Бекхема і його дружини вже є троє дітей, один з яких вирішив присвятити себе модній індустрії.

Що стосується найрозумнішої дитини, то британці вважають, що його батьками могли б стати телеведучий та актор Стівен Фрай, який відкрито визнав свою гомосексуальність, і співачка Леді Гага. Народження найбільш спортивної дитини британці довірили легкоатлетці Джесіці Енніс і тенісистові Енді Мюррею. Батьками найвеселішого малюка учасники опитування зробили коміка Майкла Макінтаєра і його колегу Вікторію Вуд.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Джолі та Бекхем могли б народити найкрасивішу дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі