понеділок, 04 жовтня 2010 19:51

Анджеліна Джолі розкриє секрети Бреда Пітта

Анджеліна Джолі розкриє секрети Бреда Пітта

Голлівудська зірка Анджеліна Джолі незабаром порадує публіку випуском власної автобіографії. За повідомленням National Enquirer, нещодавно актриса підписала 20 мільйонний договір на публікацію книги, в якій розповість про свої стосунки з Бредом Піттом, материнство та прийомних дітей.

Чутки про те, що Джолі планує випустити авторську біографію, з"явилися ще в середині серпня. Тоді говорили, що зірка провела переговори з декількома видавництвами і запросила гонорар в 7 мільйонів доларів.

"Це може стати найбільшою книгою в найближчі декілька років, але за однієї умови: якщо вона дійсно готова розповісти все", - відмітив представник одного з видавництв.

І Енджі дійсно планує дещо розповісти. Але любителям попліткувати не варто радіти. Скандальних подробиць в книзі буде мінімум. Якщо взагалі будуть.

"Джолі використає книгу як рекламний хід, який збільшить кількість сімей, охочих усиновити дітей. Також вона розкриє їхні з Бредом плани на майбутнє, - пише National Enquirer. - Вона розповість свою історію, подробиці, які досі ретельно приховувалися. Вона з"явиться в книзі як матір, активіст, гуманіст".

Варто відзначити, що Джолі вибрала досить підходящий момент для випуску подібного твору. Так, на початку цього року була випущена книга колишнього журналіста Ендрю Мортона "Анджеліна Джолі: Заборонена біографія", яка відразу наробила багато галасу. Зокрема, Мортон писав про те, що в юності Енджі регулярно вживала наркотики, відбила бойфренда у власної матері і намагалася накласти на себе руки, причому досить екстравагантним способом - найнявши кілера.

Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі розкриє секрети Бреда Пітта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі