понеділок, 17 жовтня 2011 11:14

Дженніфер Лопес мучиться докорами сумління

Дженніфер Лопес мучиться докорами сумління

Американська співачка і актриса Дженніфер Лопес зізналася, що страждає від почуття провини, оскільки не може бути поруч зі своїми дітьми кожну секунду їхнього життя.

"Ніколи раніше я не відчувала подібне. І це стало для мене цілковитою несподіванкою. Адже ніхто про це не попереджає наперед ... Але всякий раз, коли дитина не поруч, мати відчуває провину. А в моєму випадку це подвійна доза! Так само як і в два рази сильніше болять спина і руки: не так-то легко утримати близнюків", - розповіла 42-річна Дженніфер Лопес в інтерв'ю журналу "Домашний очаг".

"З появою дітей я подорослішала. Напевно, з часом в мені зміниться щось ще, але в цілому я все та ж дівчина з Бронкса з великими амбіціями і мріями", - поділилася співачка.

Чарівні близнюки - дочка Еммі і син Максиміліан, які народилися 22 лютого 2008-го, тепер всюди зі своєю зірковою мамою: і на знімальному майданчику, і в звукозаписній студії.

"Мені подобається, коли малюки носяться навколо, - це ж і є моє справжнє життя. Звичайно, я б хотіла, щоб мої роботи були успішні і подобалися публіці, але діти - важливіше", - говорить зірка.

Дженніфер Лопес не приховує, що перші дні в ролі мами були для неї дуже важкими. "Вчитися довелося всьому. Я не знала, як міняти підгузки, як тримати дітей. Більше того, боялася навіть доторкнутися до них, зробити їм боляче, адже кожен малюк важив близько двох з половиною кілограмів", - згадує актриса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дженніфер Лопес бере з собою на роботу дітей

Після народження дітей Дженніфер Лопес швидко прийшла у форму і повернулася до роботи. У 2010 році знялася в романтичній комедії "План Б", в 2011-му випустила новий альбом "Love?", зараз веде переговори про участь в популярному американському серіалі "Хор" в якості запрошеної зірки.

Дженніфер Лопес намагається дати своїм дітям найкраще. "А ще питаю себе: що зробить мене для них найкращою матір'ю? Адже в першу чергу я повинна бути особистістю - щасливою, здоровою, задоволеною життям. І над цим посилено працюю".

За словами співачки, у своїх дітей вона навчилася безумовній любові.

"Не важливо, що вони роблять, що говорять, але щоразу ловлю себе на думці, як сильно люблю сина і дочку. З одного боку, це схоже на божевілля, але, з іншого, така любов - найважливіша річ на світі", - впевнена артистка.

"Мета мого життя і головне завдання - зробити щасливими Еммі і Макса. Тепер я запитую себе: чи задоволені вони, щасливі, чи все у них є? Останнє не так важливо. Раніше ж на першому місці завжди була робота", - підсумувала Дженніфер Лопес.

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Лопес мучиться докорами сумління». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі