четвер, 25 квітня 2013 11:49

Дженніфер Еністон і Джастін Теру перенесли весілля

Дженніфер Еністон і Джастін Теру перенесли весілля
Дженніфер Еністон та Джастін Теру Фото: www.1tvnet.ru

Дженніфер Еністон та її коханий Джастін Теру ніяк не можуть прийти до консенсусу в підготовці до весільної урочистості. І як повідомляється, пара вирішила відкласти весілля на пару місяців.

За інформацією таблоїдів, 41-річний Джастін наполягає на досить скромній, приватній церемонії, в той час як Джен хоче влаштувати феєричну паті за участю своїх зіркових приятелів. Крім того, у обох акторів банально не вистачає часу, щоб ґрунтовно зайнятися підготовкою. Еністон зараз працює над промоцією картини "Називай мене божевільною" (актриса виступила в якості продюсера). У Джастіна теж купа справ, так що врешті-решт вони вирішили відкласти церемонію на кінець літа.

Сама наречена раніше зізналася, що толком ще навіть не думала про весілля. "Мені здається, що це одна з тих справ, які вирішуються в останню хвилину, - пожартувала вона на нещодавній прем'єрі. - Розумієте, все це планування та підготовка зводять мене з розуму!". Про всяк випадок актриса уточнила, що ще не вибрала весільну сукню: "Мені хотілося б бути спонтанною".

ФОТОРЕПОРТАЖ: ЗМІ пишуть про вагітність Дженніфер Еністон

Нагадаємо, зоряна пара оголосила про заручини в серпні минулого року. Відтоді журналісти тільки й говорять про швидке весілля акторів. Так, минулого місяця повідомлялося, що пара має намір одружитися до кінця березня.

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Еністон і Джастін Теру перенесли весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі