вівторок, 21 травня 2013 11:03

Джастін Теру влаштував парубочий вечір

За припущеннями таблоїдів, в найближчі пару тижнів Дженніфер Еністон таки поєднається шлюбом зі своїм коханим Джастіном Теру. Чутки про весілля пари активно циркулюють уже майже рік, але здається, нарешті справа зрушила з мертвої точки.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Дженніфер Еністон і Джастін Теру ходять містом, тримаючись за руки

Американські світські оглядачі з інтересом обговорюють можливість весілля Джастіна і Джен вже в найближчі дні. Справа в тому, що на вихідних Теру влаштував щось на зразок парубочого вечора в одному з розважальних закладів Нью-Йорка. На вечірці були помічені письменник Гевін Макіннес, режисер Скотт Кемпбелл і коханий Майлі Сайрус актор Ліам Хемсворт. У неділю хлопці виклали в соцмережах знімки з паті, недвозначно натякнувши, що відзначили розставання одного зі своїх приятелів з ??холостяцьким життям.

Втім, деяких скептиків все ж мучать невиразні сумніви - чи готові Теру і Аністон до весілля? Справа в тому, що найближчим часом актор приступає до зйомок у новому проекті в компанії з Беном Стіллером.

Зараз ви читаєте новину «Джастін Теру влаштував парубочий вечір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі