понеділок, 12 квітня 2010 12:42

Дружиною Даміра Ахметова хочуть стати півсотні багатих москвичок (ФОТО)

  Так виглядав Дамір 3 роки тому
Так виглядав Дамір 3 роки тому

Син мільярдера Ріната Ахметова Дамір одружиться з донькою графа або внучкою короля. Таке припущення кореспонденту Gazeta.ua висловила в інтерв"ю у столичному "Українському домі" москвичка Роза Сябітова. Вона 15 років працює свахою. Заснувала шлюбне агентство "Роза плюс". За цей час одружила півтисячі пар.

"Йому наречену обере батько. Підсватувати йому когось марно. Він одружиться з іноземкою. Про Даміра у мене запитує багато заможних жінок. Це єдиний український наречений, контактів якого я не можу дістати. А його дружинами хоче стати півсотні багатих москвичок", - підкреслила професіональна сваха.

"Кандидатура найкраща - батько мільярдер, йому належить пів-України. Своє майно точно заповість сину. У мене для нього є кілька кандидатур. Він чорненький і кучерявий. Йому підійде довгонога брюнетка з третім розміром грудей. Вона має розбиратися у футболі, цікавитися економічними новинами. Чула, що хлопець дуже розумний. Йому треба жінка, з якою міг би радитися і яку не соромно було б вивести у люди", - зазначила вона.

Нагадаємо, у Ріната двоє синів – 22-річний Дамір і 11-річний Алмір. Старший вчиться у Великій Британії. Захоплюється футболом. Хотів займатися футболом професійно у футбольному клубі "Шахтар", але через наполягання батька пішов звідти. У Донецьку керує фірмою "Люкс", яка займається постачанням та продажем металу.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Дружиною Даміра Ахметова хочуть стати півсотні багатих москвичок (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі