середа, 04 липня 2012 10:43

Дружина Жака Ширака потрапила в ДТП через оленя

Дружина Жака Ширака потрапила в ДТП через оленя
Бернадетт не постраждала Фото: ria.ru

Автомобіль дружини колишнього президента Франції Жака Ширака Бернадетт зіткнувся на трасі з оленем.

Як пише Parisien, аварія сталася на трасі за 50 км від міста Тюль департаменту Коррез ще в понеділок. Олень раптово вискочив на дорогу. Співробітник охорони сім'ї Ширак, який керував автомобілем, не зміг уникнути зіткнення.

Бернадетт Ширак в аварії не постраждала, але автомобіль був серйозно пошкоджений. Про те, чи вижив при зіткненні олень, не повідомляється.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жака Ширака покусав власний собака

Зазначимо, що раніше колишнього президента Франції Ніколя Саркозі визнали найбільш злісним порушником правил дорожнього руху серед кандидатів на вищий державний пост. До такого висновку дійшов журнал "Ауто-плюс", котрий з 2000 року спостерігає, як французькі політики поводяться за кермом власних авто і як керують транспортним засобом їхні шофери. Напередодні виборів у Франції експерти видання зазначили, що нинішні кандидати в президенти їздять спокійніше, ніж їхні попередники в 2007 році. Втім, додали вони, до бездоганного керування екс-президента Жака Ширака їм все одно далеко.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Жака Ширака потрапила в ДТП через оленя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі