вівторок, 28 травня 2024 10:08

Дружина футболіста Зубкова викрила зраду коханого й опублікувала його переписку з іншою (ФОТО)
6

Фото: Скріншот

Дружина футболіста "Шахтаря" Олександра Зубкова - Анна - заявила, що коханий її зрадив.

У своєму Instagram блогерка опублікувала його переписки з іншою, але згодом видалила. Слова жінки процитувало видання "Чемпіон".

"Казочка про те, що є вірні чоловіки виявилася просто казочкою. І мій зрадив. Смішно. Дізналася випадково. Анька у Варшаві з дитиною 1,5 роки від війни ховається, у мене становлення як особистості у професійному плані відбувається, а Сашка на куражах з дамами... Бридко. Не боляче", - сказала Анна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ексчоловік Камалії відреагував на її фото з синцями та сказав, що між ними

Крім цього жінка виклала пошуковий запит Олександра у мережі, де видно, що він користується послугами ескортниць. Після цього Зубкова записала нове відео, де пояснила ці фото.

"Я виставляла сторіс не для того, аби в чоловіка була травля, чи це завадило його кар'єрі. Я виставляла їх, бо мені було максимально неприємно і все, що я хотіла, аби в мене не було шляху назад до збереження цього шлюбу. Я знаю, що багато жінок вибачають зради, але я просто не хочу, я більше не можу", - сказала вона.

Український футболіст та гравець лондонського "Арсенала" Олександр Зінченко сфотографувався на матчі з родиною. На кадрах спорстмен позував з дружиною Владою і двома доньками - Євою і Леєю.

Зараз ви читаєте новину «Дружина футболіста Зубкова викрила зраду коханого й опублікувала його переписку з іншою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі