вівторок, 28 травня 2024 09:39

Ексчоловік Камалії відреагував на її фото з синцями та сказав, що між ними
3

Камалія з колишнім чоловіком і дітьми
Фото: instagram.com/kamaliyaofficial
Камалія з колишнім чоловіком і дітьми
Камалія та Мохаммад Захур

Колишній чоловік української співачки Камалії - пакистанський мільярдер Мохаммад Захур - відповів, у яких стосунках перебуває з артисткою.

У програмі "Люкс ФМ" він також відреагував на нещодавні фото виконавиці, де вона постала з синцями на обличчі.

"У нас прекрасні стосунки, краще не вигадаєш. Я не знаю (звідки взялися фотографії з побиттям - Gazeta.ua), але найголовніше - це не я. Можливо, це був грим, але я не знаю, що це було. Втім, це не я - не гримував і не бив. Так, ми разом живемо, коли я тут або повертаємося з нашими дітьми, то ми тут", - сказав Захур.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ірина Федишин показала, як з чоловіком і дітьми розважається в Діснейленді (фото)

Камалія додала, що вони вже офіційно одружені.

"Ми були по шаріату одружені, по шаріату і розвелися. У нас діти ростуть, ми зразкові батьки для своїх дітей. І ми дружимо, все цивілізовано, підтримуємо один одного. Він живе з дітьми в Лондоні, а коли приїжджають до Києва, то тоді всі разом живемо в одному будинку. Коли я їжджу до них в гості, то ми теж живемо всі в одній квартирі. Майно ще не ділили", - пояснила співачка.

Раніше Камалія показала, як відпочиває у Португалії. На курорт артистка вирушила з колишнім чоловіком Захуром і доньками 10-річними Мірабеллою та Арабеллою.

Зараз ви читаєте новину «Ексчоловік Камалії відреагував на її фото з синцями та сказав, що між ними». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі